O nama

Magnumus, sa podružnicama u Hrvatskoj, Litvi, Poljskoj i Bjelorusiji, uspješno surađuje sa međunarodnim i nacionalnim neprofitnim humanitarnim organizacijama pružajući usluge prikupljanja donacija.

Iskusni smo stručnjaci direktnog marketinga i prodaje. Naša misija je povećati prodaju i biti most između vas i vaših kupaca. Naša vizija je postati lider na polju akvizicije i zadržavanja zadovoljnih kupaca.

Tokom 5 godina, kroz 4 zemlje i 6 gradova, uspješno smo regrutirali i educirali preko 5 stotina prodajnih predstavnika i osigurali preko 50 tisuća trajnih donacija tvrtki i građana ukupne vrijednosti donacija preko 70 milijuna kuna.

Naš cilj je akvizicija i održavanje donatora, rast u broju i kvaliteti donacija, veća vidljivost neprofitnih organizacija i njihovih programa te visok povrat investicije putem kanala direktne prodaje.

Naše usluge:

Service Icon

Face to face marketing

kao dio direktnog marketinga ponuditi će vam veliku vidljivost u kratkom vremenu. Kao što je usmena preporuka i dalje najbolja reklama, tako je osobni kontakt najbrži i najjednostavniji kanal pristupanja potencijalnom kupcu.

Service Icon

Door to door marketing

kanal temeljno je sličan Face to face kanalu. Ono što ga razlikuje jest što je sam po sebi mnogo intimniji jer ulazi u privatni prostor potencijalnog kupca.

Service Icon

Telemarketing

kampanje redovito korisitimo za privlačenje novih kupaca kao i održavanje postojećih.

Service Icon

Održavanja klijenata i podupiruće kampanje

gradimo koristeći Direktnu poštu, Newsletter, Telemarketing, SMS kao i izradu baze podataka klijenata.

Service Icon

Prodajna edukacija

pomaže Vam odgovoriti na potrebe za rastom i daljnjim razvijanjem poslovanja. Kako biste odgovorili na rast broja klijenata, uspješno implementirali nove prodajne vještine, znali održavati Vaše klijente te kako biste iskoristili sve kanale direktne prodaje za vas ćemo pripremiti procedure i upute sa ciljem unapređenja prodaje.